proposta

A través d'aquests tres pilars, es fonamenten les dinàmiques tan per els centres educatius (infantil, primària, secundària), com en cicles formatius o en centres cívics per adults. També, en col.lectius que es requereixi treballar en alguna temàtica en especial, es dissenyen dinàmiques i xerrades determinades per agilitzar el procés d'obertura personal i sensorial.

Els formats poden ser tallers i col·loquis adaptats a totes les edats i barrejats entre sí. Es barregen tècniques d'arteràpia amb temàtiques i eines de la filosofia del coaching ontológic. La intenció és obrir un espai de reflexió en comú que promogui el creixement personal i l'educació emocional tot compartint experiències.


La potència i el tret diferencial de la proposta LiRA és que neix de la confluència de les meves principals formacions professionals en diferents contextos, les quals tenen unes trajectòries i unes experiències múltiples que doten a la present iniciativa d’un caràcter totalment transdisciplinar. La meves professions com arquitecta, urbanista i coach ontològic sumades a les experiències com a monitora de casals i colònies i professora d’universitat, fan que sigui una combinació poderosa per encarar projectes de transformació social. De fet, aquestes professions, les considero les meves passions i crec que, al vincular-les, la proposta en sí cobra un sentit integral.

Fet aquest plantejament, utilitzar l’art com a eina per a expressar-nos i així indagar en l’observador/a que estem sent per a replantejar-nos certes mirades, és una estratègia propícia per encarar certs temes que potser d’una altra manera no tocaríem. Dintre de la varietat dels i les assistents, el taller és adaptable al que cadascú/na vulgui mostrar de sí mateix/a i d’aprofundir el que necessiti, ja que més enllà dels encontres grupals, ofereixo sessions de coaching individuals en el cas de ser sol·licitades per a un treball més personal, tal i com vinc fent per a consultants particulars. Apart dels encontres virtuals que he participat en la xarxa d'Argentina, estic duent a terme varis tallers, col·loquis i xerrades per a diferents edats i en varis centres:

- Educació infantil i primària a l’Escola Sant Cristòfol, Premià de Mar
- Institut Públic Vilatzara, Vilassar de Mar
- Cicles Formatius, Institut Maremar, El Masnou
- Jesuïtes de Gràcia, Barcelona
- Facultat de Pedagogia, Universitat de Barcelona
- Col·loquis a l’Espai Gatassa per adults, Mataró
- Tallers per adults dintre del I Encontre de Coaching Ontològic de la AACOP Internacional, Barcelona


Per a un món emocional més sostenible!